Kedves Vendégeink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy bővültek apartmanunkban a szolgáltatások, DREXX FOGTECHNIKA

( http://fog-technika.hu/kapcsolat ) , ha éppen egy jó fogsorra van szükséged, vagy a régit szeretnéd lecserélni 🙂 újra van Fodrászat, Kozmetika és Hajdúszoboszlón elsőként Infrashape Horizontal gép  Shapeliness Szoboszló ,amelyek apartmanunk pinceszintjén találhatóak ! Mindezekhez előre bejelentkezés szükséges !

Első napunkról : ” Sziasztok Készen lett kis szalonunk  Első vendégünk már teker is 

Bejelentkezni továbbra is lehetséges, itt  📩 facebook 👉 insatgram   vagy  📞+36304628345   ”

Egy kis információ a programról:

” Kedves leendő Vendégeim! 

Hadd mutassam be Nektek pár mondatban, az:    🚴‍♂️ INFRASHAPE HORIZONTALT 🚴🏼‍♀️

MŰKÖDÉSI ELVE:
A legújabb generációs alakformáló eszköz, amely első látásra felülmúl minden elvárást. Stílusos, modern design egy fekvőkerékpár kapszulában, amely több innovatív technológiát tartalmaz (érintőképernyős kijelző, luxus minőségű bőrborítás, vákuummasszázs, infrafény, kollagén lámpák, fény- és aromaterápiás kiegészítők). Kivételes lehetőségek: minden-az-egyben.
Biztonságos edzés erős túlsúllyal küzdőknek, vagy teljesen kezdőknek is, hiszen a fekvő biciklin való testmozgás tehermentesíti a gerincet, így elkerülhető a hátsérülés. Az edzés alatt kényelmesen fekhetsz, mindeközben extra kilóktól szabadulhatsz meg. Edzés közben kedvenc zenéidet hallgathatod, nézheted az általad választott sorozatot, filmet, vagy akár internetezhetsz is. Könnyen csatlakoztathatod Android vagy Iphone készülékedet.
Mivel csak mellkastól lefelé vagy lezárva, így kellemes érzéseid lesznek egész edzésidő alatt.
Nem kell attól tartanod, hogy esetleg az arcodat éri magasabb hő. Az izzadás egyértelmű azokon a területeken is, ahol nem vagy lezárva, mert a tested az egy összefüggő rendszer. Amikor beindul az anyagcserefolyamat, például az Infrafény hatására, akkor az egész tested izzadással válaszol a homeosztázis fenntartására. Tehát vizes leszel ott is, ahol nem gondolnád.
Elképesztő eredmények a túlsúly elleni küzdelemben és cellulit problémákkal szemben. A készülék ötvözi a nyomás alatti vákuum masszást az infra fénnyel, így segíti a fogyást, az extra kalóriaégetést, és a rendkívül hatékony alakformálást.
Mindezt kollagén kezeléssel kombinálva,amely hozzájárul a bőr megfiatalításához.

HATÁSMECHANIZMUSA:
Az InfraShape Horizontál edzés során a súlyveszteség 80%-a víz, míg a további 20% összetétele: zsír, koleszterin, zsírban oldódó nehézfémek (ólom, higany, kadmium, alumínium) és bizonyos mérgező anyagok (dioxin, vegyszermaradványok stb.). Ilyen fokú méregtelenítő hatást korábban csak rendkívül megerőltető sportolásnál, például a maratoni futásnál figyeltek meg.
Az infrafény hozzájárulnak a nyirokkeringés felgyorsulásához, miközben segítenek a zsírcsökkentésben.
Optimális összeköttetést nyújt a fizikai edzések és infravörös sugarak között, amely segít a zsírszövetek megtörésében (ebből történik az energia felhasználás az edzések során), segít a méregtelenítésben és hozzájárul az egészséges életvitelhez.
Manapság a test folyamatosan ki van téve káros anyagoknak, amelyek a levegőben, a vízben, illetve az élelmiszerekben találhatóak. Az Infrashape Horizontál segít ezeket semlegesíteni. Így a jobb közérzet és egészségi állapot garantált a menstruációs ciklus és kisebb megbetegedések során is.  ”

32191277_1866993843393311_335659253324840960_n                                       32089251_1862933113799384_6840300099705241600_n

Gyere te is és próbáld ki az Infrashape-t !

Mindenkit szeretettel várunk  !

Üdvözlettel:

Derényi Apartmanház

Hajdúszoboszló